Despre Parcareonline.ro

ParcareOnline.ro oferă, în principal, informații privind serviciile de parcare disponibile pe stradă, în spații împrejmuite descoperite și în spații acoperite subterane sau supraterane.

Pe de altă parte, aplicația ParcareOnline.ro vă poate oferi, de asemenea, informații in zona Eco Trafic despre stațiile de alimentare a mașinilor electrice, inchiriere biciclete ori car sharing (in secțiunea Sharing) sau va ajută sa identificați o vulcanizare sau spălătorie pentru mașini în zona aleasă de dumneavoastră.

Parcareonline.ro are ca scop, pe de o parte, găsirea cu ușurință a unei parcări la obiectivul vizat sau în proximitatea acestuia, iar pe de altă parte, urmărește o fluidizare a traficului din oraș prin identificarea de parcări în vecinătatea stațiilor de metrou sau a altor mijloace de transport în comun importante și cu care utililizatorii pot ajunge în orice colț al orașului.

Aplicația vă oferă cea mai apropiată parcare de obiectiv dar si traseul de urmat din punctul de plecare până la respectiva parcare aleasă de dumneavoastră. În cazul în care nu veți avea loc disponibil la respectiva parcare aplicația vă va oferi traseul până la următorul spatiu de parcare din zonă.

Timpul prețios și benzina economisite dar și reducerea substanțială a poluării aerului datorită acestui serviciu reprezintă cea mai bună motivație pentru ca șoferii să utilizeze această aplicație.

ParcareOnline.ro este o aplicație dinamică în cadrul căreia zilnic se monitorizează valabilitatea spațiilor de parcare înregistrate și a informațiilor legate de acestea, se caută noi spații de parcare, se identifică noi stații de sharing (plug, car, bike etc), vulcanizără ori spălătorii auto.

Utilizatorii care își vor face cont vor putea beneficia, în timp real, printr-o simplă notificare, de informații noi din aplicația ParcareOnline.ro.