Auto Eco Service Bucuresti

Service auto


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Intrarea Binelui 1A, București, Romania

Telefon

Despre

La Autoeco gasesti combinatia perfecta dintre piese auto de la producatori de top si manopera de calitate, toate la preturi foarte bune. Daca alegi sa montezi piese auto cumparate de la noi, implicit beneficiezi de garantie completa atat pentru manopera cat si pentru piese. In plus, profesionistii nostri sunt pregatiti sa iti acorde consultanta.

Echipa este formata din specialisti cu experienta in domeniul auto motiv pentru care executam lucrari profesionale la standarde calitative ridicate.

Service-ul nostru auto are o suprafata de 500mp si este dotat cu aparatura de inalte standarde, lucru care ne permite sa realizam lucrari atat pentru masinile persoanelor fizice cat si pentru companiile cu flote auto.

Echipamentele folosite sunt in totalitate noi si provin de la producatori de top: stand geometrie 3D Hofmann, stand testare frane si suspensii Bosch, testere diagnoza Bosch si Texa, kit-uri schimb distributie profesionale, scule speciale si scule de mana KS Tools, Hazet, Klann, Sealey si multe altele.

Service-ul Autoeco este autorizat RAR pentru toate activitatile pe care le presteaza astfel ca poti apela cu incredere la serviciile noastre auto.

Alege sa-ti faci o programare chiar acum sau cauta piesa de care ai nevoie pe magazinul nostru auto online!

Zona:

  • București

Alte sugestii

CEFIN Trucks București

Service auto

Dab Auto Serv Bucuresti

Vulcanizare / Service auto

Auto Soft Bucuresti

Vulcanizare / Service auto

Dexcar Service Bucuresti

Vulcanizare / Service auto

Metrotehnica Bucuresti

Service auto / Tractări auto