Auto Soft Bucuresti

Vulcanizare / Service auto


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Șoseaua Fundeni 120a, București 077086, Romania

Despre

Despre AUTO SOFT
AUTO SOFT ofera una dintre cele mai variate si mai complete oferte de anvelope, jante si accesorii auto de pe piata din Romania. Inca de la începuturile companiei ne-am bazat pe 4 principii care ne ghideaza activitatea zi de zi: marfa de cea mai buna calitate, preturi cat mai mici (preferam o viteza de rotatie a stocurilor ridicata, obtinuta prin practicarea unor adaosuri comerciale scazute), colaborare reciproc avantajoasa si servicii cat mai rapide.
Scopul nostru este sa oferim cele mai bune solutii de rulare pentru orice tip de autoturism, indiferent de stilul de a conduce, kilometri de rulaj estimati, anotimp si, nu in ultimul rand, pret. Personalul nostru va sta la dispozitie pentru a va ajuta atat in alegerea anvelopelor si jantelor, cat si in ceea ce priveste serviciile aferente. Parerea clientului este baza cu ajutorul careia facem totul pentru a evolua si a ne imbunatati constant performantele.
Am echipat fiecare service de roti cu aparatura de ultima generatie pe care o schimbam periodic pentru ca tinem mereu pasul cu evolutia tehnologica. La fiecare punct de lucru te vor intampina profesionisti, experti pregatiti in acest domeniu prin cursuri de specializare, lucru care reduce timpul necesar executarii serviciilor.
Ce oferim?
Expertiza, produse variate si servicii de calitate.
  • Vanzari en-detail
Pentru ca ne dorim sa satisfacem nevoile fiecarui client, produsele comercializate de noi pot fi achizitionate atat de pe site, cat si din punctele noastre de service, la aceleasi preturi.
  • Service
In prezent, AUTO SOFT dispune de 5 puncte de service in Bucuresti unde puteti beneficia de serviciul de montare roti si celelalate servicii aferente realizate de o echipa calificata, pregatita sa intervina in orice situatie cu mult profesionalism.
Misiunea Auto Soft
Prin expertiza, profesionalism si tehnologie de ultima generatie, AUTO SOFT inglobeaza pasiunea unei echipe specializate in sisteme de rulare auto pentru care satisfactia clientului este mereu pe primul loc. Noi credem ca evolutia continua a companiei se reflecta in calitatea serviciilor oferite, de aceea misiunea noastra este sa ne dezvoltam in linie dreapta cu tehnologia si sa asiguram clientilor nostri o adevarata experienta prin fiecare serviciu oferit.

Zona:

  • București

Alte sugestii

CEFIN Trucks București

Service auto

Dab Auto Serv Bucuresti

Vulcanizare / Service auto

Dexcar Service Bucuresti

Vulcanizare / Service auto

Metrotehnica Bucuresti

Service auto / Tractări auto

Rebel Auto Service Bucuresti

Vulcanizare / Service auto