Service Auto Vitan Bucuresti

Service auto


Program

Închis
Vezi programul

Address

Sector 4, Bucharest 040043, Romania

Despre

Service Auto Bucuresti efectueaza servicii auto la un inalt standard calitativ fiind unul dintre cele mai bune service-uri auto din Bucuresti. Echipa noastra este atat dedicata, cat si educata in acest sens iar personalul beneficiaza de un nivel ridicat de competenta, calificare si experienta. Avem o experienta bogata in domeniul intretinerii si reparatiei autoturismelor.

Service Auto Bucuresti este echipat cu cele mai moderne utilaje, scule, testere, dispozitive si echipamente, utilizate in mod profesionist de personalul societatii. Lucrarile efectuate beneficiaza de garantie. Iti oferim o gama larga de servicii: Revizie Auto, electrica auto, incarcare freon, montaj alarme auto, montaj carlig tractare, reparatii motoare, Service BMW Bucuresti, revizie Ford, revizie Opel, schimb alternator, schimb ambreiaj, schimb amortizoare, schimb articulatie directie, schimb bujii, schimb burduf planetara, schimb compresor ac, schimb distributie, schimb electromotor, schimb pompa apa, schimb radiator ac, schimb radiator apa, schimb rulmenti roata, schimb termostat, schimb tobe esapament, schimb ulei cutie viteze, schimb ulei si filtre, Testare Auto si Diagnoza Auto Bucuresti

Ne-am dezvoltat imbinand calitatea cu seriozitatea. Ne-am propus ca obiectiv ca serviciile oferite de service-ul nostru sa fie de cea mai buna calitate, in timpul cel mai scurt posibil, indiferent de marca autoturismului sau de problema care o are. Echipa noastra este formata din angajati tineri si spontani, pasionati infocati de domeniul auto.

Vino la noi si vei beneficia de servicii auto de calitate. Adu-ti masina la Service Auto Bucuresti si vei beneficia de o experienta minunata, nu doar masina, ci si tu! Personalul de la nostru are un inalt grad de calificare, fiind capabil sa ofere clientilor toata asistenta necesara luarii unei decizii de cumparare AUTO, cat si consiliere in vederea gasirii pieselor necesare fara a lasa loc de indoiala, utilizand documente, cataloage si programe de cautare si compatibilitate specializate.

Zona:

  • București

Alte sugestii

CEFIN Trucks București

Service auto

Dab Auto Serv Bucuresti

Vulcanizare / Service auto

Auto Soft Bucuresti

Vulcanizare / Service auto

Dexcar Service Bucuresti

Vulcanizare / Service auto

Metrotehnica Bucuresti

Service auto / Tractări auto