Despre noi

Traficul supra-aglomerat din București și din mai toate orașele mari ale țării nu mai este demult doar o problemă, ci o situație critică de care ne lovim zilnic. Și nu doar volumul mare de mașini pentru infrastructura noastră rutiera este problema, ci și lipsa spațiilor de parcare.

Parcări însă se construiesc, chiar dacă într-n ritm lent de către autoritățile locale. Noroc, însă cu firmele private care construiesc parcări dedicate sau atașate unui spațiu/complex comercial. Pentru că nu există un ritm susținut de dezvoltare a acestui sector, parcarile sunt mai greu de găsit dacă nu le cunoști și mergi țintit, iar alte platforme de navigare nu dețin informații despre ele..

De asemenea, șoferii găsesc la fel de greu, la nevoie, o vulcanizare, service auto, stație de alimentare a mașiniii electrice etc. Dar la fel de important este să cunoști unde trebuie să ajungi sau să suni dacă mașina ta a fost ridicată pentru parcare neregulamentară. Parcare Online este o aplicație mobilă care te ajută să navighezi către o parcare sau către oricare alt obiectiv necesar ca șofer, din zona în care vrei să ajungi..

Aplicația este gratuită și ușor accesibilă. Fie, în mod direct îți afișează parcările, service-urile, spălătoriile sau orice alt obiectiv similar de interes din apropierea locului unde te aflii. Ori poți căuta în mod specific: introduci o adresă, zonă sau obiectiv și vei primi pe o hartă parcarile sau orice alte obiective de interes ca șofer, din acea zonă.

Parcare Online este partenerul tău în trafic!


Această aplicație este construită cu