Despre noi

Traficul supra-aglomerat din București și din mai toate orașele mari ale țării nu mai este demult doar o problemă, ci o situație critică de care ne lovim zilnic. Și nu doar volumul mare de mașini pentru infrastructura noastră rutiera este problema, ci și lipsa spațiilor de parcare.

Parcări însă se construiesc. De către firme private, evident. Una aici, una dincolo. Amplasate printre clădiri istorice sau în zona Aeroportului Henri Coandă sunt mai greu de găsit dacă nu le cunoști și mergi țintit. Iar alte platforme de navigare nu dețin informații despre ele.

Odată cu apariția acestor parcări private în zone cheie ale Bucureștiului a apărut imediat și nevoia de a-i ajuta pe șoferi să le găsească. Parcare Online este o aplicație mobilă care te ajută să navighezi către o parcare din zona în care vrei să ajungi.

Aplicația se concentrează pe ce este esențial: introduci o adresă, zonă sau obiectiv și vei primi pe o hartă parcările din acea zonă. Vei afla diverse informații despre fiecare parcare în parte: număr de locuri, facilități și, evident, prețul pe oră sau pe zi.


Această aplicație este construită cu