Allianz-Tiriac

Asigurări auto


Program

Închis
Vezi programul

Address

Nr., Strada Căderea Bastiliei 80-84, București 010617, Romania

Despre

Allianz-Tiriac ofera la ora actuala o gama completa de produse si servicii de protectie si planificare financiara, pe toate segmentele de asigurari - auto, bunuri, raspundere, viata, sanatate -, dar si in domeniul administrarii pensiilor private. Definitoriu pentru succesul Allianz-Tiriac Asigurari a fost echilibrul pastrat, in permanenta, intre ritmul de dezvoltare si siguranta financiara a companiei.

In aproximativ 30 de secunde* pentru RCA / 2 minute pentru Casco vei afla pretul asigurarii. Pentru calcul ai nevoie de CNP-ul proprietarului, talonul masinii(RCA) si numarul de km inregistrati la bord(CASCO).

*pentru vehicule inmatriculate

Asigurare CASCO DIRECT este disponibila doar pentru persoanele fizice si persoanele fizice autorizate.
Asigurare RCA este disponibila pentru persoanele fizice precum si cele juridice.

Poti incheia o asigurare auto daca detii un vehiculul inmatriculat in Romania sau daca urmeaza sa achizitionezi un vehicul in nume propriu sau credit bancar (exceptie fac vehiculele care sunt achizitionate in leasing)

Vehiculele pentru care se poate incheia asigurarea sunt autoturismele, turismele de teren si autoutilitarele, care au maxim 9 locuri si o masa maxima autorizata de pana la 3,5 tone.

Pentru CASCO, suma maxima asigurata este de 40.000 EURO (sau echivalent lei) si vehiculul nu poate fi mai vechi de 12 ani.

RCA

  • Persoană fizică
  • Persoane Juridice

CASCO

  • Persoane fizice
  • Persoane Juridice

Alte sugestii

Ergo Asigurari

Asigurări auto

Generali Asigurari

Asigurări auto

Milenium Insurance Broker

Asigurări auto

Otto Broker

Asigurări auto

Transilvania Broker Sibiu

Asigurări auto