Auto Flota Bucuresti

Service auto


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Parcare Online, Romania

Telefon

Despre

DE CE AUTOFLOTA ?
Autoflota a intrat pe piata din Romania in anul 2012 ca solutie rapida la nevoile omului modern, care prefera calitatea si profesionalismul, valori pe care ni le insusim ca si caracteristici definitorii. De 8 ani avem o abordare holistica asupra a tot ceea ce inseamna domeniul AUTO, astfel incat va simplificam viata cu un singur apel telefonic sau la un click distanta.

Incredere si siguranta
Ne punem in pielea clientului si il tratam asa cum dorim sa fim si noi tratati. Cu siguranta si incredere. Personalul prezinta cazier judiciar curat la zi si intelegem importanta solutionarii problemei dvs in cel mai scurt timp posibil, rapid si eficient.

Flexibilitate
Serviciul Door2Door (D2D) vine in ajutorul clientilor nostri astfel incat preluam masina de la locatia precizata (fie pe roti, fie pe platforma) si returnam automobilul in conditii potrivite pentru dvs, in functie de ora, disponibilitate si locul stabilit de comun acord.

Confort
Oferim masina la schimb din gama autovehiculului dvs. Toate autoturismele de schimb dispun de asigurari RCA si Casco, sunt autoturisme moderne si au o vechime mai mica de 3 ani, au pachet legislativ valabil (ITP, Rovinieta). Autoflota dispune de peste 50 de autoturisme de schimb, cat si autoutilitare de pana la 3.5 tone.

Varietate
Autoflota este pregatita pentru orice situatie. Oferim servicii de reparatii pentru toata gama de autoturisme, iar service-urile partenere colaboreaza cu toate societatile de asigurari din Romania. Suntem solutia optima pentru reparatii auto in baza cartilor verzi (accidente cu autoturisme inmatriculate in tari din UE)

Garantia calitatii
Increderea dvs in Autoflota este importanta pentru noi. Reparatiile auto beneficiaza de garantie de 24 luni conform legii. Toate service-urile partenere sunt autorizate R.A.R si prezinta garantia lucrarii atat pentru caroserie, cat si pe partea de mecanica. Mentionam ca utilizam exclusiv piese originale sau de prim montaj.

Eficienta in timp redus
Echipa Autoflota intelege necesitatea automobilului in viata dvs, de aceea lucram eficient si rapid. Fie ca este vorba de reparatii auto sau de consultanta auto, suntem pregatiti sa fim alaturi de dvs inca de la inceput in solutionarea cat mai rapida a problemei, astfel incat sa va puteti bucura din plin de viata dvs!

Zona:

  • București

Alte sugestii

CEFIN Trucks București

Service auto

Dab Auto Serv Bucuresti

Vulcanizare / Service auto

Auto Soft Bucuresti

Vulcanizare / Service auto

Dexcar Service Bucuresti

Vulcanizare / Service auto

Metrotehnica Bucuresti

Service auto / Tractări auto