DPD Asistenta Bucuresti

Car sharing / Tractări auto


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Bulevardul Eroilor 118, Voluntari 077190, Romania

Telefon

Despre

DpD Asistenta este o firma de tractari auto si asistenta rutiera in Bucuresti care ofera o suita de servicii complete la preturi competitive. Pentru ca blocajele sau neplacerile nu pot fi preconizate atunci cand va asezati la volan, serviciile de tractari auto si asistenta rutiera pot fi accesate in regim non-stop. Oricand si la orice ora puteti beneficia, astfel, de tractari auto oriunde in Bucuresti, dar si de asistenta rutiera sau chiar service auto Bucuresti si inchirieri auto Bucuresti.
In prezent, DpD Asistenta presteaza servicii de tractari auto la preturi ieftine in toate Sectoarele din Capitala, atat in zona de Nord, cat si in zona de Sud. Propunem tarife minime pentru tractari auto Bucuresti in sector 1, 2, 3, 4, 5, 6, dar si pentru interventiile din Ilfov si Autostrazile principale (A1 – Pitesti; A2 Soarelui – Constanta; A3 – Ploiesti). Intervenim in regim de urgenta la orice ora, propunand cel mai mic pret / km, totul pentru ca ne dorim sa venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra.
Este suficient un apel si vom veni in orice localitatate sus-mentionata in cel mai scurt timp posibil! Totusi, DpD Asistenta le vine in ajutor si acelora dintre dumneavoastra care au nevoie de tractari auto ieftine si rapide oriunde in tara sau in strainatate. In cel mai scurt timp de la apelul dumneavoastra, o echipa DpD Asistenta va porni catre locatia transmisa cu o platforma auto. Desi vom face tot posibilul sa reducem timpul de asteptare pana la sosirea unei echipe de tractari auto, va vom consilia telefonic in cazul in care ne solicitati ajutorul pana ce un specialist va ajunge la fata locului.
Detinem si un dispecerat pentru remorcari auto non stop, fiind pregatiti oricand pentru a primi comanda dvs. si pentru a interveni in timp util. Ne puteti contacta la numarul afisat sau puteti sa trimiteti un sms si va contactam noi, dupa care lasati totul in grija noastra. Problema dvs va fi sigur rezolvata in timp util de catre specialistii nostri.
Personalul nostru stie ca defectarea unei masini se poate produce independent de cat de experimentat este un conducator auto. Pentru ca stim ca se poate intampla sa solicitati servicii de tractari auto in Bucuresti, Ilfov si orice alt oras din Romania, ne-am actualizat portofoliul cu noi servicii dedicate tuturor soferilor. Astfel, va oferim servicii personalizate de transporturi auto, asistenta rutiera (atat pe plan national, cat si international), parcari, depanari si chiar consiliere sau asistenta telefonica (pana la sosirea unei echipe de tractari auto in Bucuresti sau localitatea in care va aflati la acel moment).
DpD Asistenta s-a dedicat inca de la infiintare prestarii serviciilor de tractari auto premium, astfel ca toate tractarile auto efectuate au fost de succes. In timp, numarul autovehiculelor tractate a ajuns sa fie unul impresionant, de care ne mandrim. Dincolo de serviciul de tractari auto in Bucuresti, ne imbunatatim constant portofoliul cu servicii conexe, dar si cu atribute ale profesionalismului, dupa cum urmeaza:

  • Inchirieri auto. Detinem o flota cu peste 150 de autoturisme noi pe care le puteti inchiria la preturi competitive.
  • Asigurari ieftine (RCA). In ciuda faptului ca propunem tarife minime pentru tractari auto Bucuresti, clientii nostri sunt incantati de raportul calitate – pret.
  • Dispecerat remorcari auto. Pentru si mai multa promptitudine si eficienta, am infiintat un dispecerat pentru remorcari auto, care activeaza in regim non-stop, unde preluam apelurile telefonice si mesajele text trimise.
  • Program non-stop. Tractam masinile din Romania si de oriunde in tara in regim non-stop. Suntem alaturi de dumneavoastra si va oferim servicii complete independent de ora sau zi.
  • Servicii personalizate. Fie ca solicitati un serviciu de tractari auto sau asistenta rutiera, ne adaptam la cerintele si nevoile dumneavoastra. Puteti fi in Sectorul 2 al Capitalei sau pe Autostrada A3, pentru echipa noastra, nu este nicio diferenta. Va vom tracta autovehiculul cu acelasi profesionalism pe care vi-l garantam!
Disponibila non-stop, DpD Asistenta este compusa dintr-o echipa de profesionisti cu o experienta vasta in domeniul inchirieri auto Bucuresti, asistenta rutiera sau depanari in Bucuresti si in tara. Ne imbunatatim constant atat flota, cat si echipa de care dispunem, pentru a fi capabili sa va oferim serviciile de tractari auto care va pot scoate din impas. Investim periodic in remorci si autoplatforme de calitate superioara. DpD Asistenta presteaza servicii de tractari auto pentru orice tip de vehicul, inclusiv utilaj agricol sau utilitar, echipa noastra tractand inclusiv vehicule avariate.

Zona:

  • București
  • Alte orașe

Alte sugestii

Nataly Timisoara

Parcare / Car sharing / Parcare în zona Aeroport Timișoara

Metrotehnica Bucuresti

Service auto / Tractări auto

DPD Automotive Bucuresti

Service auto / Car sharing

Tractari Auto Platforma Bucuresti

Tractări auto

Rotractari Bucuresti

Tractări auto