FORD TRUCKS


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Italia 1-7, Chiajna 077040, Romania

Despre

Cu Ford Trucks fiecare kilometru parcurs poate fi mai ieftin!”

➡️  
VEZI OFERTELE ȘI PROFITĂ DE MAXIM DE OPORTUNITĂȚI

Ford Trucks, constructor de vehicule comerciale cu o vechime de peste 55 de ani,  vine pe piața românească cu o gama completa de vehicule: Autotractoare, Vehicule pentru constructii si Vehicule Specializate.

Consumul redus de combustibil, datorită puternicului motor Ford Ecotorq, transformă gama de vehicule Ford Trucks într-un jucator redutabil pe piața vehiculelor comerciale din România.Vehiculele Ford Trucks sunt livrate cu sistem GPS și un abonament inclus de Fleet Management pentru 24 luni asigurat de Viasat. Aceasta soluție profesională de monitorizare permite proprietarului să aibă la îndemână toate informaţiile tehnice şi operaţionale legate de vehicul (kilometraj, consum, poziţie, eficienta stil condus) si funcționează perfect integrat în orice sistem ERP de companie sau ca furnizor independent

Ford Trucks exista pe piata din Romania din decembrie 2016, prin unic importator si distribuitor Cefin Trucks. Cefin Trucks activează de peste 20 de ani în domeniul auto ca furnizor de servicii și produse pentru profesioniștii din lumea transporturilor. Rețeaua de distribuție si asistență tehnică Ford Trucks este prezentă în orașele București, Constanța, Craiova, Timișoara, Arad, Deva, Brasov, Bacau, Suceava, Baia Mare, Oradea si Cluj.

Photo Gallery

Video

Alte sugestii

Honda Trading

Parteneri

Toyota România

Parteneri

CEFIN TRUCKS

Parteneri

Eventya

Parteneri