Parcări de închiriat


Listă Parcări de Închiriat

Aplicatia mobila Parcare Online are rolul EXCLUSIV de a permite postarea parcarii de catre persoanele care au calitatea legala asupra respectivei parcari. Parcare Online nu intervine in niciun fel in cadrul relatiei dintre posesorul parcarii si utilizatorul aplicatiei care doreste sa ocupe temporar, pe parcursul unei zile, respectivul loc de parcare.
Adaugă parcarea ta

Pe parcursul zilei parcarea ta sta libera? Vrei sa o pui la dispozitia utilizatorilor aplicatiei Parcare Online in conditiile tale? Simplu. Intrii in formularul de inscriere a parcarii apasand "Adauga parcarea ta", selectezi categoria „Parcare de inchiriat” si adaugi restul detaliilor necesare inregistrarii, iar pagina va fi creata automat.

Atentionam asupra faptului ca incarcarea unui loc de parcare pentru care nu ai nici una dintre calitatile de proprietar, chirias sau concesionar atrage dupa sine raspunderea ta, conform prevederilor legale. Conditiile de ocupare ale spatiului de parcare (data si ora sosirii respectiv ora plecarii,orice alte detalii) le vei discuta in mod direct cu utilizatorul aplicatiei mobile Parcare Online care te contacteaza.

Alte sugestii