Lasting Service Auto Bucuresti

Service auto


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Strada Victor Brauner 42, București 032621, Romania

Despre

“ Am pornit de la un vis…. pasiunea mea pentru masini”
Inca din primul an de la infiintare, acest service auto s-a remarcat ca fiind unul care acorda foarte multa atentie clientilor sai si calitatii lucrarilor efectuate.
Treptat, acesta s-a dezvoltat, iar 13 ani mai tarziu, datorita cresterii permanente a numarului de clienti, acest spatiu a devenit insufficient in raport cu solicitarile existente din partea clientilor.
Numarul clientilor continua sa creasca fara a exista insa, solutii de extindere a spatiului de lucru in acea locatie.Singura optiune era deschiderea unui nou service auto care sa preia intr-o prima faza, excedentul de lucrari al primului service, astfel incat termenele de executie a lucrarilor de reparatie sa devina rezonabile pentru clienti sai si sa reuseasca sa mentina aceleasi standard de calitate cu care acestia s-au obisnuit.
Service auto situat in zona platformei Policolor.
Noul service, are dimensiuni impresionante.Este o constructie moderna si impunatoare desfasurata pe o suprafata de 4000 mp – hala, 10 000 mp teren, in care se repara autoturisme, iar intr-o hala separata, inclusiv camioane.

Poate cea mai importanta problema atunci cand conduci un service auto este sa reusesti sa recrutezi personalul tehnic instruit, care sa iti execute lucrarile in termen si in parametrii calitativi stabiliti.

Dotarile tehnice din service sunt foarte importante pentru sustinerea activitatii.
Dotarile tehnice sunt fundamentale pentru ca noile tehnologii in domeniul auto care apar, te oblliga sa tii pasul cu acestea.
Este dificil sa tii pasul cu evolutia tehnlogica din domeniul auto si asta pentru ca masini din ce in ce mai noi, cu tehnologie din ce in ce mai sofisticata trebuie sa fie intretinute si reparate, iar pentru asta trebuie sa fi pregatit.
Daca un service auto nu are oamenii pregatiti, sculele si echipamentele necesare specifice fiecarei marci auto, creste riscul de expunere in situatia in care sa nu poata ajuta clientul, ori asa ceva nu are voie sa se intample.Multi clienti au facut eforturi sa isi cumpere o masina noua care este super echipata.
Concurenta in acest domeniu este una extreme de ridicata, iar in teorie, fiecare service auto poate fi usor inlocuit cu altul care este mai pregatit.
In cei peste 18 ani de activitate, Lasting Service in mod cert, a trecut toate testele cu care un service auto se poate confrunta: concurenta, dificultati economice, fluctuatii de personal, probleme legate de reparatiile acoperite de polite de asigurare, clienti dificili si extrem de pretentiosi etc.
Contextul economic actual, pune la grea incercare orice service auto din Romania iar aceasta industrie da adevaratul test de maturitate in aceasta perioada de contractie economica, in conditiile in care presiunea pe costurile de reparatie sunt mai mari decat oricand si totodata trebuie mentinuta calitatea lucrarilor.

Zona:

  • București

Alte sugestii

CEFIN Trucks București

Service auto

Dab Auto Serv Bucuresti

Vulcanizare / Service auto

Auto Soft Bucuresti

Vulcanizare / Service auto

Dexcar Service Bucuresti

Vulcanizare / Service auto

Metrotehnica Bucuresti

Service auto / Tractări auto